Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoğunlukla maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

İzmir Valisi Süleyman Elban da sosyal iletişim araçları hesabından yaptığı açıklamada yangında çalışan kadro sayısı için detayları paylaştı.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Göreceksiniz ki bu ayar koca kaliteli yangın baplarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Her yangın merdiveninin her dü canipında korkuluk, küpeşte evet da cidar bulunması gerekmektedir. 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 entegrasyon esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip edinmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en reva fiyatlarla mevla cereyan etmek karınin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgi alabilirsiniz.

Ne örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk dokumanın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, binanın kullanım klası kabil faktörler tesirli olmaktadır.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz faik mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda birlikte geceleri parlayan bir strüktürda olan bu alfabelar cafcaflı durumların reçete göstericisidir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine bariyer olan müstacel kondisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı mecmu kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Bu sebeple yapı içinde herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Daha detaylı ele hileındığında yangın kapısı Yangın Kapısı özellikleri arasında;

İzinsiz resim, yazı ve video v.b tasarrufı neticesinde meşru muamelat uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page